• ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN!
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN!

Noutokoulutus

Noutopiste tarjoaa noutamisen harjoitteluun yksityisopetusta tai koulutusta ryhmille. Kun tarvitset apua koirasi kouluttamisessa ota yhteys meihin sähköpostilla popponen.pasi@gmail.com tai puhelimitse 0400886921

Yksityisopetus

Ensimmäisellä kerralla kartoitamme asiakkaan osaamisen tason ja asetamme tavoitteet. Opetusta voi ostaa yhdestä kerrasta useampaan kertaan, riippuen asiakkaan tavoitteista ja toiveista.

Ryhmät

Sopimuksesta koulutusta annetaan isommille ryhmille ja asiakkaan omissa maastoissa. Ota yhteys sähköpostilla tilatessasi isolle ryhmälle koulutusta ja pyydä tarjous! Kauttamme järjestyy myös useampia hyvin meritoituneita kouluttajia, joten isotkin koulutustapahtumat järjestyvät kauttamme.

Hinnat, sisältävät alv 24 %

Yksityisopetus arkisin (ma - to) päivällä 30,00 euroa/h ja illalla 40,00 euroa/h seuraavat tunnit 20,00 euroa samalla kerralla.

Ryhmät arkisin (ma - to) päivällä 130,00 euroa/3h ja illalla 150,00 euroa/3 h, ryhmän koko enintään kuusi koiraa. Ryhmille koulutus tällä hetkellä asiakkaan maastoissa, jolloin lisäksi matkakorvaus 0,44€/km jos edestakainen matka on enmmän kuin 50 km.

Viikonloppu (la ja su) koulutus 300,00 euroa/pv/6-7 h. Viikonlopun koulutukset asiakkaan maastoissa, jolloin lisäksi matkakorvaus 0,44€/km. Suosittelen Matkailutila Surkeenjärveä ( http://www.matkailutilasurkeenjarvi.fi/ )korpilahdelta paikaksi viikonloppu koulutuksissa.

Kouluttaja esittely

Pasi Pöppönen

Olen harrastanut metsästystä pienestä pojasta lähtien. Ensimmäisen oman metsästyskoiran hankin vaimoni kanssa vuonna 1989, labradorinnoutajan. Tämä koira opetti minulle kuinka tärkeää olisi kouluttaa koira niin että yhteistyö olisi joustavaa ja saumatonta. Nykyään kun lähden metsälle minulla on mukana cockerspanieli ylösajavana koirana ja labradori noutajana.

Olen saanut oppini pääasiassa englantilaisilta noutajakasvattajilta ja harrastajilta. Monta matkaa on tullut tehtyä englantiin, kuljettu seuraamassa koulutuksia ja kokeita, field trialeita ja working testejä. Olen osallistunut koirani kanssa siellä koulutuksiin ja kilpaillut myös.

Neljä koiraani olen kouluttanut Suomen Käyttövalioiksi FI KVA, yhden Ruotsin käyttövalioksi S KVA ja yhden Field Trial eli lämpimän riistan käyttövalioksi FI KVA-FT. Suomea edustamassa olen ollut kolmen eri labradorinnoutajan kanssa mm. Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Italiassa, Tsekeissä, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Unkarissa, Ranskassa ja Englannissa.

Olen kouluttanut koiria eri noutajayhdistysten, cockerspanielit ry:n ja kenneleiden järjestämissä tapahtumissa. Luonnollisesti omia kasvattejani olen kouluttanut ensimmäisen pentueen synnyttyä vuodesta 1992 lähtien.

YouTubesta löytyy koulutusvideoita Noutopiste.net

https://www.youtube.com/channel/UC0_FU7rdb3LrcWJuyLEsU3A

Noutokoulutus