• ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN!
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN!
WorkingDog Energy Booster 500ml

WorkingDog Energy Booster 500ml

34,90 €
−46 %

18,85 €

(100 ml = 3,77 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

WorkingDog Energy Booster 500 ml, tehokas energialisä

WorkingDog Energy Booster on tehokas energiabuusteri. Sisältää MCT öljyä, joka luovuttaa nopeasti tiivistettyä energiaa lihaksille. Hydrolysoituu täysin suolistossa ja säilyy lihaksistossa josta muuntuu suoraan energiaksi. Formuloitu CLA:han, joka tehostaa rasva-aineenvaihduntaa ja näin ollen auttaa nostamaan suoritustasoa ja kestävyyttä fyysisessä suorituksessa.

MCT öljy sisältää keskipitkiä rasvaketjuja tarkoin valituista öljyistä. Elimistö käyttää nämä rasvaketjut tehokkaammin hyödykseen, kuin perinteiset öljyt ja niistä onkin tullut olennainen ja arvostettu energianlähde suorittaville urheilijoille.

CLA on rasvanpolttaja joka katalysoi varastoidun rasvan muuntumisen hyvin saatavilla olevaksi energiaksi. Toivotun energiabuustauksen lisäksi tutkimukset osoittavat, että CLA tuottaa rasvahappoja aivoille stimuloiden näin oppimista ja muistia.

Käyttö ja annostus

Annetaan päivittäin viikkoa ennen suoritusta. Rakentaa tehokkaan energiavaraston.

Päivittäinen annos on 10 ml / 10 elopainokiloa kohden viikkoa ennen suunniteltua maksimaalista suoritusta. Annoksen voi kaksinkertaistaa suorituspäivänä ja päivää ennen suoritusta.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Tuotetietoja

Sisältö / 10 ml
CLA * 500 mg
MCT oil 900 mg

Formulated in canola oil.

'/ Conjugated Linoleic Acid


SÄILYVYYS

24 kuukautta. Katso parasta ennen päivämäärää.

SÄILYTYS
Viileässä ja pimeässä