• ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN!
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN!
WorkingDog Max MSM+

WorkingDog Max MSM+

18,90 €
−37 %

11,85 €

(1 kg = 26,33 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

MSM on kehon oma rikinlähde, joka myötävaikuttaa solujen kykyyn vaihtaa kierrättää ravintoaineita ja kuonaa verenkierron kautta. MSM:n puute heikentää tätä kiertoa ja koiran maitohappokynnys alenee vaikuttaen myös suorituskyvyn alenemiseen. Lihasten palautuminen myös kestää kauemmin.

MSM on tärkeä osa solujen muodostumisessa ja on mukana ruston, jänteiden, sidekudosten, lihasten, luiden ja karvapeitteen uudelleenrakentamisessa. Se on myös tärkeä osa kehon omassa aminohappojen, proteiinien, entsyymien ja hormonien rakennuksessa. Luonnollinen rikki on jotain mitä löytyy jokaisesta solusta elimistössä, joten toisin sanoen se on hyvin toimivan elimistön yksi tärkeimmistä komponenteista

WorkingDog MaxMSM+ on formuloitu maittavaan ja terveelliseen prebioottiseen hiivaan, joka stabiloi suoliston tasapainoa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä.

MaxMSM+ ei sisällä sokeria.

Käyttö ja annostus

Rikkiä löytyy jokaisesta solurakenteesta ja puutteet vaikuttavat kaikkiin elimistön prosesseihin ja toimintoihin. Ruoka on koiran rikinlähde. Kuumakäsitelty, tehdastuotettu ruoka on riski MSMn puutteelle, sillä jo matala lämpötila vaikuttaa MSM:ään.

Aktiiviset koirat käyttävät enemmän kaikkia ravintoaineita ja korkea fyysinen rasitus rakentaa mm. lihaksia, jolloin kasvanut solujen muodostus vaatii myös korkeampia määriä rikkiä.

Päivittäinen annos on 5ml / 10 elopainokiloa kohden.

Tuotetietoja


SISÄLTÖ per 2,5 ml
MSM 650 mg

SÄILYVYYS

24 kuukautta. Katso parasta ennen päivämäärää.

SÄILYTYS
Säilytetään viileässä, hämärässä, tiiviisti suljettuna.