• ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN!
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN!
WorkingDog MaxMuscle 600g

WorkingDog MaxMuscle 600g

19,90 €
−35 %

12,85 €

(1 kg = 21,42 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

WorkingDog MaxMuscle 600g, aktiivisen koiran kestävyyteen

Aktiivisten koirien ja harrastekoirien ravintoaineiden saanti on usein rajoitettua tavanomaisilla ruoilla ruokittuna suhteessa koirien työhön ja aktiivisuuteen.

Elimistö tarvitsee enemmän kaikkia ravintoaineita - ei vain energiaa, rasvaa ja proteiinia treenatessa ja suuressa rasituksessa. Yksittäisten ravintoaineiden puute ei ainoastaan rajoita elimistöä ja suoritusta, vaan se voi myös pitkällä aikavälillä olla osana sairauden puhkeamista tai vaurioitumista.

MaxMuscle on kokonaisvaltainen ravinnelisä tukemaan aktiivisten koirien kestävyyttä. Tuotteeseen on lisätty myös E-vitamiinia ja seleeniä, jotta elimistö kykenee aineenvaihdunnallisesti hyödyntämään E-vitamiinin. Lysiini ja metioniini ovat tärkeitä ja välttämättömiä aminohappoja, jotka mm. rakentavat ja korjaavat lihaksia, luita ja pehmytkudoksia. Seleeni, sinkki ja mangaani ovat hivenaineita, joita tarvitaan ravintoaineenvaihdunnassa ja lihasten rakennuksessa. E-vitamiini on tärkeä osa verisuonten kunnon ylläpitämisessä ja verenkierrossa lihaksiin.

Formuloitu maittavaan ja terveelliseen probioottiseen hiivaan, joka stabiloi suoliston tasapainoa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä.

Ei sisällä sokeria.

Käyttö ja annostus

MaxMuscle on ensisijaisesti tarkoitettu urheilu- ja harrastekoirille (kuten agility, jäljestäminen, tottelevaisuus) ravinnelisänä kestävyyden ja lihasten rakennusaineena.

Korkeammassa rasituksessa työskenteleville koirille (rekikoirat, metsästyskoirat jne.) suosittelemme MaxActivity- tuotetta.

Päivittäinen annos on 5ml / 10 elopainokiloa kohden.

Ripotellaan ruoan sekaan.

Tuotetietoja

SISÄLTÖ / 5 ml:
Kalsium
MSM
Vitamin E
Lesitiini
Lysiini
Metioniini
Seleeni
Sinkki
Mangaani


145 mg
650 mg
60 mg
80 mg
80 mg
80 mg
40 mcg
2,4 mg
2,4 mg


SÄILYVYYS

24 kuukautta. Katso parasta ennen päiväys.

SÄILYTYS
Säilytetään viileässä, pimeässä sekä hyvin suljettuna.


Ei sisällä dopingia.